Valbeveiliging

Permanente valbeveiliging is voor opdrachtgevers van groot belang; pandeigenaren zijn primair verantwoordelijk voor het veilig werken op hoogte Grillo Dakafwerkingen heeft alle middelen in huis om voor u een veilige werkplek op hoogte te realiseren.

Hoogwaardige valbeveiliging

Grillo Dakafwerkingen werkt met de permanente valbeveiliging van het hoogwaardige Nederlands kwaliteitsproduct MARQ (www.marqproducts.nl.) dat voldoet aan de eisen van deze tijd. Permanente valbeveiliging is ook voor opdrachtgevers van groot belang; pandeigenaren zijn primair verantwoordelijk voor het veilig werken op hoogte (zie hiervoor ondermeer Artikel 1a, lid van de Woningwet 2007 en Burgerlijk Wetboek Artikel 174 Boek 6 ). Grillo Dakafwerkingen heeft alle middelen in huis om voor u een veilige werkplek op hoogte te realiseren.

Bijkomend voordeel van permanente valbeveiliging is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over inhuur van steigers en hoogwerkers, dat bespaart u structureel extra kosten. Wij zijn erkend installateur en leverancier van MARQ, geproduceerd door het innovatieve Nederlandse bedrijf Ensafe. Dit bedrijf houdt ons goed op de hoogte van actuele wet- en regelgeving rond veiligheid. Veilig werken is een must. Voor ons én voor u.

Permanente valbeveiliging is een onmisbaar onderdeel bij het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. Het universele aanlijnsysteem van MARQ maakt het voor iedereen mogelijk op eenvoudige wijze met minimale middelen veilig aangelijnd te kunnen werken.

Wenst u ook een veilig dak? Grillo Dakafwerkingen is u graag van dienst.Waarom
Grillo Dakafwerkingen

  • Deskundig advies van ontwerp tot uitvoering
  • Diversiteit van dakafwerkingen
  • Ruime ervaring

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

 

Contact

Grillo Dakafwerkingen

Stadionweg 57b
3077 AS Rotterdam

 

T: 010 - 300 34 25
E: info@grillo-dakafwerkingen.nl